Velkommen til information om Landsrådet!Danske Soldaterforeningers Landsraad

har til formål at varetage og koordinere et samarbejde mellem 22 tilsluttede landsforeninger med 28.702 medlemmer (2022) inden for den danske soldaterforenings-
bevægelse i Hæren.

 
Landsrådet har til opgave at formidle en forståelse mellem befolkningen og Forsvaret til styrkelse af forsvarsviljen og fastholdelse af værnepligten som en vigtig del af dansk forsvar.

Herunder påhviler det Landsrådet at engagere sig i emneområder i soldaterforeningsbevægelsen og forhold iøvrigt med tilknytning til det danske forsvar.

Landsrådet er stiftet den 10. september 1936.

En kort oversigt over Landsrådets historie - læs mere her

 


Landsrådets butik    -   Se vores udvalg herLandsråds præsidentens brev til Hans Majestæt Kongen, I anledning af tronskiftet.

Se brevet her


 

Landsråds præsidentens brev til Hendes Majestæt Donningen, I anledning af tronskiftet.

Se brevet her


 

DSL CAP til hjemsendte værnepligtige.

DSL Cap
Caps overrækkelse Oksbøl 2021

Man kan finde links medlemskab af soldater foreninger her.

Se flere billeder fra CAPS uddelinger herUdsendt af Danmark?!?


Nu skal du og alle andre 
danskere høre historien om de danske udsendte. I anledning af Flagdagens 10-årsjubilæum i 2019 og 70-året for Danmarks udsendelser i 2018 samler Udsendt af Danmark for første gang alle beretningerne, før de går tabt eller bliver glemt.

Hver dag i et år 
vil danskerne opleve de rørende, gribende og inspirerende beretninger om livet før, under og efter en udsendelse for Danmark til krig, kriser og katastrofer. Hvorfor tog de afsted? Hvad oplevede de? Og hvad har de senere brugt erfaringerne til i det civile liv.

Målet for Udsendt af Danmark 
er både at anerkende den enkeltes indsats og den samlede danske vilje til at gøre Verden tryggere gennem troen på fællesskabet. Den vilje og det fællesskab, der er kendt i hele Verden og gør os til det mest trygge samfund at leve i.

Har du været udsendt? 
Og har du lyst til, at indgive din historie, gå til tilmeldingen her

 


 
Danske Soldaterforeningers Landsraad modtager og koordinerer til sine tilsluttede landsforeninger tilskud fra Kulturministeriets pulje til humanitære, velgørende og andre almennyttige konkrete formål - tidligere kendt som tipsmidlerne.
Billedarkiv

Aktivitetskalender

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Invalid argument supplied for foreach()

Filename: template/bund.php

Line Number: 11

Efterlys soldaterkammerater

Søg soldaterkammerater
Eksempel: garnison – navne – soldaternummer
 
 
© Soldater.dk - Udviklet af Iderummet.dk